13 Şubat 2015 Cuma

Nokia Lumia 720 Nasıl Bir Telefon ?


2 senedir kullandığım telefondur lumia 720. Tecrübelerimle size destek olmaya çalışacağım.

ilk olarak dış görünümü çok güzel ve kullanılan malzemeler çok kaliteli hakkını verelim. Defalarca düşürmeme rağmen kırmayı değil çizmeyi bile henüz başaramadım.

Kamera kalitesi piyasadaki samsung telefonlarına göre çok daha iyi (tabi eşit megapiksellerde). Markası carl zeiss zaten. ön kamera ise standart işte diğerlerinden pek farkı yok.

Şarj açısından da memnunum. 2 güne yakın gidiyor normal bir kullanımda. Ama bunda performans düşüklüğünün ve telefonun arka plandaki programları kapatmasının etkisi büyük.

Gel gelelim windows phone kısmına. bir akıllı telefondan uygulama anlamında beklentiniz yüksek değilse bu telefonu alabilirsiniz. ama akıllı telefon dediğin şeyden beklentin yüksek olur değil mi? Şöyle ifade edeyim; eğer android ve ios arkadaşlarınız bir uygulama indirip kullanırken windows mağazasında bulamıyor, o arkadaşlarınızı melül melül izlemek zorunda kalmak istemiyorsanız lumia'dan uzak durun diyebilirim.

whatsapp, facebook, twitter gibi programlar var zaten olmasa ayıp. yavaş yavaş bankalar falan da uygulama yapmaya başladı ama size tavsiyem buradaki uygulama problemi bitene kadar hali hazırda uygulama havuzu geniş bir telefon almanızdır.

subway surfers oynarken kasıyordu. bütün oyunlarda ve telefonla konuşurken çok ısınıyor.

Haa sırf şarjı için ve dış malzemesi için alırım diyorsanız ben benim telefonu size satiyim yani problem yok :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder