21 Aralık 2015 Pazartesi

Mühendis Sözlük Açıldı! - muhendissozluk.net


İnteraktif sözlükler dünyasına bir yenisi daha eklendi. Mühendis Sözlük muhendissozluk.net adresi ile yayına girdi.

Sosyal medyanın mizah yükünün önemli bir kısmını omuzlarında taşıyan mühendislerin bir araya toplanması internet alemi için büyük şans olacak. Mühendis beyinlerin bir araya gelerek ne kadar yaratıcı fikirler çıkaracağını tahmin etmek güç değil.

Olayın mizahi kısmını bir tarafa bırakırsak mühendis sözlük, mühendisleri ve mühendislik öğrencilerini bir araya toplayarak teknik konularda yardımlaşmaların, kariyer konusunda ilişkilerin, iş konusunda ortaklıkların, eğitim konusunda ders argümanlarının ve çalışma gruplarının oluşması adına önemli bir buluşma noktası olmayı amaçlıyor.

Diğer sözlük sitelerinden farklı olarak youtube, dailymotion, izlesene gibi sitelerden videolar, ve jpg, png, gif uzantılı fotograflar mühendis sözlük içerisinde paylaşılabilecek.

Mühendislikle ilgili ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelerin konuşulup tartışıldığı, bilimsel argümanların teknik anlamda yorumlandığı, beyin fırtınalarının kasırgaya dönüştüğü Mühendis Sözlükte yazar olmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://muhendissozluk.net/